Ebbinge

Search, Advies & Interim. Dat is de kern van ons werk.

 

Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Het is onze stellige mening dat mensen en teams het toekomstig succes van een organisatie bepalen. Wij helpen deze succesfactoren te verbeteren. En bieden klanten daarbij toegang tot een selectief netwerk van ondernemers, bestuurders en managers.

 

Zo ontwikkelen wij organisaties en mensen, ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap. Wij begrijpen hoe organisaties werken. Door goed te luisteren, met heldere adviezen. Inzicht te geven in het verbeterpotentieel van mensen en teams. Wij zijn zelf ook ondernemer. En werken internationaal, met 40 adviseurs, vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel. Daarbij heeft iedere adviseur een eigen specialisatie.

 

Eén van de speerpunten van Ebbinge is het stimuleren van ondernemerschap. Daarbij richten we ons op MKB-segment en familiebedrijven maar ook op start-ups. Private equity (PE) vormt hier een belangrijk onderdeel van. Wij adviseren en begeleiden private equity Nederland van starter tot commissariaat. Daarnaast focussen we ons op publiek private samenwerking, evenals publiek ondernemerschap.

Premium partner

Contact info

Niels van Tent
Consultant
niels.vantent@ebbinge.nl
+31 (0)20 5 725 725
Address
De Cuserstraat 87
1081 CN Amsterdam
visit website

Access To

Talent