Fraudefietstocht Rotterdam

Date:
20 September 2019
Time:
15:00h - 18:00h
Location:
Rotterdam
Organised by:
IFFC

FRAUDE IS DICHTER BIJ DAN JE DENKT!

Is fraude onzichtbaar en een ver van je bed show? Niet als het aan Young Financial Crime ligt! Na diverse lezingen over fraude-onderwerpen organiseren wij op vrijdag 20 september voor de tweede maal een fraude fietstocht in Rotterdam. Verschillende fraudeonderzoekers geven een inkijkje in spraakmakende fraudes op verschillende locaties in Rotterdam.

Per fiets zullen we langs locaties zoals Waterfront, Dudok en Havensteder gaan, waar onze sprekers vertellen over uiteenlopende fraudezaken die hier hebben plaatsgevonden. We sluiten de fietstocht af met een borrel.
De fietstocht zal rond 15.00 uur van start gaan en we willen rond 17.00 uur met elkaar nog een afsluitende borrel drinken.

Deelname is gratis voor participanten. Niet-participanten betalen €10,- (incl. BTW).

Meld je snel aan via de register button, want het aantal fietsen is beperkt. Meefietsen op je eigen fiets kan natuurlijk ook. Geef dat aan op het aanmeldformulier.

Young Financial Crime is onderdeel van IFFC (www.iffc.nl) en verbindt young professionals die werkzaam zijn in de FEC-bestrijding. Afgelopen jaar hebben we verschillende bijeenkomsten georganiseerd over diverse onderwerpen waaronder faillissementsfraude, terrorisme-financiering, publiek-private samenwerking en onderzoeksjournalistiek.

 

HSD Partners involved