MKB DigiCafe: Veilig online ondernemen

Date:
01 June 2021
Time:
16:00h - 17:00h
Location:
Online
Organised by:
IT Campus Rotterdam / Dutch Innovation Factory, Digiwerkplaat Rijnmond, MKB Digiwerkplaats Regio Haaglanden, Digital Trust Center en HSD

Als ondernemer heb je veel digitaal contact. Via e-mail, whatsapp, website of sociale media sta je in contact met je klanten, leveranciers en medewerkers. Weet jij eigenlijk hoe veilig jouw bedrijf is online? Is je software up-to-date? Ben je weerbaar tegen hackers? En hoe stimuleer je veilig online gedrag van jouw medewerkers?
 

Dagelijks hebben ondernemers direct of indirect te maken met cyberdreigingen. Voorkom vandaag nog dat jouw bedrijf risico loopt. Check en verbeter jouw digitale veiligheid. Je hoeft geen expert te zijn om een paar beginselen goed te organiseren voor jouw bedrijf. Tijdens het MKB Digicafé over veilig online ondernemen geven we je praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kan.
 

Basisprincipes veilig digitaal ondernemen 

Om mkb’ers en zzp’ers te ondersteunen en weerbaar te maken tegen toenemende cyberrisico’s zijn vijf basisprincipes opgesteld. Ondernemers die deze vijf praktische basisprincipes opvolgen, vergroten hun digitale weerbaarheid en verkleinen de kans om slachtoffer te worden van hackers die het op hun digitale gegevens voorzien hebben. Michel Verhagen en Kim van der Veen van Digital Trust Center lichten tijdens het MKB Digicafé de basisprincipes uitgebreid aan je toe en vertellen je welke knoppen je in moet drukken om jouw online veiligheid te checken én te verbeteren.
 

Jong talent staat voor jou klaar in de digiwerkplaats

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met de MKB digitale werkplaatsen in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Studenten van diverse opleidingen maken voor jouw bedrijf een adviesrapport op maat met praktische tips en een helder stappenplan. Over online veiligheid, online ondernemen, social media en online marketing. Maak kennis en ga in gesprek met de Digiwerkplaatsen wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

 

1620122611650

HSD Partners involved