Cybersecurity en partnerships: "vloek en zegen" - (Webinar)

Date:
31 March 2020
Time:
13:30h - 18:00h
Location:
InnStyle, Maarsen
Organised by:
Cybersprint

Hoe beperkt u risico's die u niet zelf kunt managen?

Twee realiteiten maken cyberdreigingen bijzonder uitdagend: toenemende variatie en constante evolutie van technieken. Een groot deel van de risico’s komt van factoren buiten de eigen infrastructuur, zoals via systemen van leveranciers. Deze assets zijn niet altijd even goed in kaart gebracht. Dus hoe krijgt u een helikopterview over de zichtbare en onzichtbare assets, en hoe houdt u controle over risico’s die niet zelf te managen zijn?

Registreer voor het event via de website: https://www.cybersprint.com/cybersecurity-en-partnerships

Key take-aways:
Inzichten in recente cybersecurity trends en innovaties
Controle over third-party risk
Deel strategische cybersecurity uitdagingen met andere experts

Uw organisatie is wellicht goed beveiligd, maar geldt dat ook voor uw leveranciers?
In de context van recente data-inbreuken en cyberaanvallen is het duidelijk dat wanneer een bedrijf meer digitaal afhankelijk wordt, het risiconiveau mee groeit. Omdat steeds meer organisaties gebruik maken van de cloud, IaaS en SaaS, worden we geconfronteerd met nieuwe risicoparadigma's. In ketens van gebeurtenissen spelen de assets van uw leveranciers een belangrijke rol. Een configuratiefout bij één van uw leveranciers kan leiden tot een breuk of een datalek in uw organisatie.

Gebaseerd op data en case studies geeft Cybersprint u inzicht in de meest voorkomende en impactvolle risico’s van leveranciers. Krijg controle over zowel uw eigen assets, als die van uw leveranciers in uw online footprint. In deze middag delen we inzichten in de nieuwste methodes waarmee criminelen uw organisatie kunnen infiltreren en hoe u zich daar tegen kunt wapenen. Registreer voor het gratis event op: https://www.cybersprint.com/cybersecurity-en-partnerships

HSD Partners involved