Netwerkbijeenkomst Alert Online

Date:
02 July 2019
Time:
17:00h - 19:00h
Location:
Booking.com Herengracht 597 1017 CE Amsterdam
Organised by:
Alert Online

Voorlichting Alert Online

Kennis over cybercrime is meer dan welkom. Veel organisaties zijn nog altijd van mening dat een cyberaanval hen niet zal overkomen, ondanks dat in 2018 onder meer bij ruim de helft (52 procent) van de kleine bedrijven cybercriminelen geprobeerd hebben geld of gegevens buit te maken, zo blijkt uit het Nationale Cybersecuritybewustzijn onderzoek. Alert Online organiseert ieder jaar een netwerkbijeenkomst voor partners om hen te inspireren en meer te vertellen over het thema van het jaar. ‘Is meten ook weten?’, luidt de vraag die bij Alert Online in 2019 centraal staat. 

 

Bijzondere netwerkbijeenkomst

Alert Online organiseert deze bijeenkomst op 2 juli bij booking.com in Amsterdam. De aankomende editie is extra bijzonder aangezien twee organisaties die eerder slachtoffer waren van cybercrime, bereid zijn openheid van zaken te bieden. Een essentieel onderdeel, omdat de transparantie binnen cybercrime niet groot is. Juist het begrip schaamte zorgt dat er nog te weinig ervaringsverhalen naar buiten komen van organisaties die getroffen zijn door een ‘hack’.

 

‘Is meten ook weten?’

Chris Karelse, oprichter van Security Awareness NL en werkzaam als Senior Advisor Crime Prevention bij ABN AMRO, gaat tijdens de bijeenkomst in op het belang van samenwerken en transparantie. Ook praten ervaringsdeskundigen en partners met elkaar via een paneldiscussie onder leiding van Erik Jan Koedijk (voorzitter Raad van Advies Alert Online). Hoe kijken Belle Webster (Port of Amsterdam), Peter Schoolderman (gehackte MKB-ondernemer) en Chris Karelse (Security Awareness NL & ABN AMRO) tegen het onderwerp aan? 

 

Geïnteresseerd?

Lijkt de netwerkbijeenkomst je interessant? Aanmelden is mogelijk als jouw organisatie partner is van Alert Online. Partner zijn is kosteloos. Weet je niet of jouw organisatie partner is? Vraag het na bij Alert Online. Dit evenement wil je namelijk niet missen! 

 

Voor meer informatie en om het programma te bekijken, bezoekt u de website.

HSD Partners involved