Technology Fast 50 Seminar

Date:
21 May 2019
Location:
The Hague Security Delta l Wilhelmina van Pruisenweg 104 l 2595 AN Den Haag
Organised by:
Deloitte, ABN Amro

Sustainable Cybersecurity


Het gebruik van technologie gaat samen met kansen en risico’s. Internet en andere informatie- en communicatietechnologieën hebben de industrie gemoderniseerd en gezorgd voor de nodige economische groei. Daarnaast hebben deze technologieën gezorgd voor het versimpelen van ons dagelijks leven. De keerzijde is dat consumenten zich minder ‘veilig’ voelen in de online omgeving. Cybersecurity moet ervoor zorgen dat de consument weer vertrouwen krijgt in de digitale wereld.

 

Ten aanzien van cybersecurity moeten we dan wel veel verder denken dan de gebruikelijke technische uitdagingen. De problemen - en nog belangrijker: de bijbehorende oplossingen – zijn multidisciplinair van aard. Begrip van gedrag, economie en marketing zijn cruciaal in het bereiken van succes in cybersecurity. Cybersecurity wordt meer en meer essentieel voor het worden én blijven van een betrouwbaar en daarmee succcesvol bedrijf.

 

Tijdens dit ontbijtseminar bespreken Deloitte en ABN AMRO  met diverse sprekers én met de deelnemers hoe dit eruit kan zien en hoe start-ups en scale-ups deze inzichten kunnen inzetten om zich op een veilige manier snel te blijven ontwikkelen.

 

Programma
07.30u - Ontvangst met ontbijt
08.15u - Aanvang seminar

Sprekers:
Joris den Bruinen, The Hague Security Delta
Jelle Niemantsverdriet, Deloitte
Hartger Ruijs, Computest
Moderator: Steven Peters, ABN AMRO

09.30u - Afsluiting seminar, koffie & gelegenheid tot netwerken

Graag tot ziens op 21 mei!