Perfect Day x Gemeente Den Haag

Date:
18 April 2019
Time:
17:00h
Location:
DE CABALLERO FABRIEK SATURNUSSTRAAT 60 2516 AH DEN HAAG
Organised by:
Perfect Day, Gemeente Den Haag

In samenwerking met Perfect Day gaan wethouders Bruines en De Mos op 18 april met zo’n 20 Haagse ondernemers in gesprek over cyber security.  De experts van Perfect Day zullen de ondernemers in korte sessies voorzien van tips en tricks om hun digitale veiligheid op een laagdrempelige manier aan te pakken.

 

Voor de gemeente is veilig ondernemen een belangrijk thema. Zij ziet dat de digitalisering veel kansen biedt, maar dat dit ook een keerzijde heeft. De vatbaarheid voor cyber criminaliteit bijvoorbeeld.

 

Interactieve sessie
Daarom nodigden wethouders Bruines (economie) en De Mos (mkb)  zo’n 20 Haagse ondernemers uit voor een interactieve sessie om mee te denken over de gemeente ondernemers kan helpen als het gaat om  cyber security. Welke rol zien zij weggelegd voor de gemeente? Wat wordt er van hen verwacht? Vinden ondernemers het überhaupt een belangrijk topic?

 

Deelnemen?
Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Dus heb jij een bedrijf in Den Haag en vind je het leuk om de wethouders van input te voorzien én om de tips van onze Perfect Day experts te horen? Stuur dan een mailtje naar claire@perfectday.works. Het is dus op 18 april en we starten om 17.00 uur in de Caballero Fabriek

HSD Partners involved