Innovationmission Cybersecurity RSA Conference in San Francisco

Date:
04 March 2019 - 08 March 2019
Location:
San Francisco, United States.
Organised by:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland/Netherlands Enterprise Agency

Bent u actief op het gebied van cybersecurity én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Staten te verkennen? Ga dan mee met een innovatiemissie naar Californië in het kader van de RSA expo en conferentie die daar plaatsvindt.

 

De laatste jaren zetten de VS vol in op cybersecurity: driekwart van de wereldwijde (R&D) investeringen worden in de VS gedaan. Een derde van alle Amerikaanse cybersecuritybedrijven bevindt zich in Californië. De RSA-expo en conferentie (4-8 maart) in San Francisco is één van de grootste IT veiligheidsconferenties in de wereld, met meer dan 50.000 deelnemers. Alle belangrijke spelers op het gebied van IT-veiligheid komen naar deze conferentie.

 

Activiteiten 

Tijdens de missie kunt u deelnemen aan de RSA conferentie. We organiseren ook extra bedrijfsbezoeken en (netwerk)activiteiten met smaakmakers in de industrie, de overheid en de topuniversiteiten. Daarnaast organiseren wij inhoudelijke (expert)sessies met panel/workshop en netwerkrecepties.

 

Het doel van deze missie

Het doel is om met partijen uit de Verenigde Staten een constructieve samenwerking op te zetten, de markt te verkennen en de huidige Nederlandse kennis over cybersecurity te positioneren en te verbreden. Daarvoor zijn wij als Nederland aanwezig op deze beurs en presenteren we onszelf. Als de missie voldoende kansen oplevert, gaan we met geïnteresseerde partijen en de Nederlandse overheid verkennen  welk vervolg we aan deze missie geven.

 

Voor wie

Bij voorkeur R&D managers, CTO’s, CEO’s en businessdevelopmentmanagers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, mogelijk aangevuld met overheidsvertegenwoordigers.

 

Programma

Het missieprogramma is in ontwikkeling. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen van de deelnemers.

 

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meldt u dan vóór vrijdag 11 januari 2019 aan via het registratieformulier.

HSD Partners involved