Privacy en Data Protection in de praktijk van de publieke sector

Date:
11 June 2018
Location:
Utrecht
Organised by:
International Management Forum (IMF)

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt gekenmerkt door vele onduidelijkheden. Wat wel duidelijk is, is dat u tal van nieuwe verplichtingen krijgt plus de verantwoordelijkheid (accountability) om aan te tonen dat u zich aan de wet houdt.

In deze complete en actuele opleiding worden alle eisen waaraan met name organisaties in de publieke sector moeten voldoen behandeld. Tal van specifieke en complexe onderwerpen op het gebied van privacy en data protection in publieke organisaties komen aan bod, zoals DPIA's, Big Data, privacy awareness, privacy en de Wet openbaarheid van bestuur (WOB), de Wet op de economische delicten (WED) en privacy bij publiekszaken. Er is ruimschoots gelegenheid uw vragen te stellen aan de zeer deskundige docenten.

 

De praktijkgerichte en intensieve opleiding Privacy & Data Protection in de publieke sector bestaat uit 5 lesdagen en wordt centraal in het land georganiseerd. De lestijden zijn van 09.30 uur tot plm. 17.00 uur. U kunt op de volgende data deelnemen:

 

Privacy & Data Protection in de publieke sector – praktijkopleiding I

  • 11, 12, 18, 19 en 26 juni 2018

 

Privacy & Data Protection in de publieke sector – praktijkopleiding II

  • 6, 13, 20 en 26 november + 4 december 2018