CANSEC 2018 (deelname Nederlandse delegatie mogelijk)

Date:
30 May 2018 - 31 May 2018
Location:
EY Centre Ottawa, Ontario (Canada)
Organised by:
Canadian Association of Defense & Security Industries

CANSEC
Ieder jaar organiseert de Canadian Association of Defence and Security Industries (CADSI) de grootste Canadese defensie handelsbeurs CANSEC. In 2018 zal de beurs plaatsvinden op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei in het EY Centre in Ottawa. Op deze beurs worden nieuwe technologieën en diensten voor het land-, marine- en luchtdomein aangeboden. Daarnaast zal er ook aandacht worden besteed aan het belangrijke cyber security. 

 

Matchmaking
Naast alle ontwikkelingen in het land- en luchtdomein bouwen de Canadezen de komende decennia een groot aantal nieuwe marineschepen. Hoewel de Canadese regering graag ziet dat zoveel mogelijk materiaal uit eigen land komt, om werkgelegenheid en innovatie te stimuleren, zal in de praktijk veel apparatuur uit het buitenland komen. De Canadese “National Shipbuilding Procurement Strategy” (NSPS) heeft een budget van maar liefst 35 miljard Canadese dollars (ongeveer 24 miljard Euro). Voor Nederlandse bedrijven die de Canadese markt willen verkennen, is CANSEC een uitstekende gelegenheid voor het leggen van contacten. Naast het bezoeken van de beurs wordt er ook gelegenheid geboden tot matchmaking met Canadese bedrijven.

 

Deelname Nederlandse delegatie

De defensie- en de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Ottawa organiseert i.s.m. de NIDV de deelname van een Nederlandse delegatie aan CANSEC. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan dit evenement kunt u contact opnemen met  Peter Huis in ’t Veld, NIDV, peter.huisintveld@nidv.eu.