Cyber Security (CSX) cursus

Date:
19 April 2018
Location:
Zelfstudie
Organised by:
International Management Forum (IMF)

Deze actuele Cyber Security cursus biedt veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het ISACA Cyber Security Fundamentals examen en reikt u concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee u Cyber Security binnen uw eigen organisatie naar een hoger plan tilt. U leert het juiste beveiligingsniveau bepalen, realiseren en borgen. Zo draagt u bij aan het behalen van uw organisatiedoelen.

In de lessen wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security Fundamentals examen. U kunt uzelf trainen met behulp van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis voor het Cyber Security examen van ISACA is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk.

Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze Cyber Security cursus een absolute kennisverrijking! De cursus gaat namelijk verder en dieper en is breder dan enkel de eisen die aan de Cyber Security Fundamentals certificering van ISACA worden gesteld.

 

De cursus 'Cyber Security (CSX)' gaat op 19 april 2018 en 17 mei 2018 weer van start. Op de datum van uw keuze kunt u de eerste les van de schriftelijke cursus 'Cyber Security (CSX) cursus' tegemoet zien.