Innovatiecongres What's Next? Justitie en Veiligheid 2018

Date:
20 November 2018
Location:
Den Haag
Organised by:
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Praat mee over de innovatie van de toekomst tijdens het Innovatiecongres What’s Next?! op dinsdag 20 november in het WTC Rotterdam. Ga in gesprek met collega’s van kennisinstellingen, bedrijven, startups en overheden en doe verrassende nieuwe inzichten op. Welke kansen zijn er voor joúw organisatie? En hoe kan jouw organisatie innovatie bij Justitie en Veiligheid  een stap verder brengen? 

 

What’s Next?!

What’s Next?! staat symbool voor de gretigheid en vooruitgang die we nastreven, maar ook voor de vragen die we nog hebben. Buiten de gebaande paden treden en ontdekken wat er gebeurt als we op een andere manier naar veiligheids- en justitievraagstukken kijken. Breng innovaties een stap verder met jouw creativiteit en gezonde dosis ondernemerszin op het Innovatiecongres What’s Next?!

 

Meer dan 70 inspirerende sessies

Er staat je een divers en actief programma te wachten. Kom naar de werkateliers als je mee wilt denken over innovaties van de toekomst, naar de Lagerhuis-debatten om de discussie aan te gaan en naar de inspiratiesessies als jij benieuwd bent hoe professionals in de praktijk innoveren.


Maak ook kennis met de mooiste innovaties in de Innovationroom. 

 

 

Nu nóg meer te beleven op het Innovatiecongres What’s Next?! 

 

Ga jij naar de Fieldlab Experience waarbij je met je eigen ogen ziet hoe technologie gebruikt wordt woninginbraken te voorkomen? Kruip je in de huid van een forensisch onderzoeker op een virtuele plaats delict en speel je het Forensisch Sporenspel? Of wil je juist alles weten over augmented reality en hoe politie-agenten dit op straat inzetten?

 

Ontdek deze en alle nieuwe toegevoegde break-out sessies op https://www.innovatiecongresjenv.nl/what-s-happening/breakout-sessies

 

Meld je nu aan voor het Innovatiecongres JenV en verzeker jezelf van een plek.

www.innovatiecongresjenv.nl  

 

Heb je je al ingeschreven? Ontdek wat je te wachten staat op 20 november en lees alles over de nieuwe toegevoegde break-out sessies op https://www.innovatiecongresjenv.nl/what-s-happening/breakout-sessies

HSD Partners involved