Cyber Security Fundamentals

Date:
07 November 2017
Location:
Centraal in Nederland
Organised by:
International Management Forum

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA
Het ISACA Cyber Security Nexus (CSX)* certificeringspad

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is.

Cyber Security (CSX) Fundamentals – inhoud training

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

Cyber Security concepts
Cyber Security architecture principles
Security of networks, systems, applications and data
Incident response
Security implications and adoption of evolving technology

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Over ISACA (Information Systems Audit and Control Association)

ISACA is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cyber Security (CSX).

Cyber Security (CSX) Fundamentals – voor wie?

Wilt u uw technische Cyber Security kennis op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.