Meet 'n Eat sessie: Internationale Groei

Date:
16 January 2017
Time:
12:30h - 13:30h
Location:
HSD Campus Wilhelmina van Pruisenweg 104 2595 AN The Hague
Organised by:
The Hague Security Delta

Op 16 januari vindt de Winter Editie van Meet ’n Eat plaats met als thema ‘Internationale Groei’. De sessie is alleen toegankelijk voor HSD Campusbewoners. Doel is om samen met inhoudelijke experts en iedereen die werkzaam is op de HSD Campus actief ervaringen en tips te delen. We kunnen namelijk veel van elkaar leren!

 

Thema: internationale groei

Het aanboren van nieuwe markten is een belangrijk onderdeel van het groeiproces van veel partijen op de campus. Nederland is al snel te klein, waardoor internationaal groeien een logische keuze is. Tijdens de Meet ’n Eat sessie gaan we samen de uitdagingen op het gebied van internationale groei bespreken. Inhoudelijke experts op dit thema, het HSD Programmamanagementteam en Richard Franken zullen hierbij actief hun kennis delen. Het zou geweldig zijn als je zelf van tevoren ook al even zou kunnen nadenken over je ervaringen. Denk daarbij aan:

 

  • Hoe zinvol zijn buitenlandse handelsmissies? Leveren deze echt wat op?
  • Wat zijn de do’s en dont’s van het vinden van buitenlandse samenwerkingspartners?
  • Wat komt er kijken bij participatie in Europese innovatietrajecten zoals Horizon2020 en KIC?
  • Welke kansen bestaan er binnen het HSD Netwerk? Hoe kun je hier optimaal gebruik van maken?

 

Meet ‘n Eat

De ‘Meet ’n Eat sessie’ wordt eens per kwartaal (herfst, winter, lente en zomer) georganiseerd en vervangt dan de campuslunch. Iedere bijeenkomst staat open voor alle HSD Campusbewoners en zal in een informele setting dieper ingaan op een bepaald thema. De eerste sessie vond plaats op 3 oktober 2016 en had als onderwerp ‘zakendoen met de overheid’. Mochten je nog ideeën hebben voor mogelijke thema’s dan horen wij dat graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met bert.feskens@thehaguesecuritydelta.com