De fragiele balans tussen data en privacy

Date:
12 October 2016
Time:
13:30h - 17:30h
Location:
HSD Campus, Den Haag
Organised by:
Compumatica secure networks B.V.

Tijdens de Alert Online campagne week opent Compumatica haar nieuwe 'kantoor' op de HSD campus en neemt Compumatica de bezoeker met een mini seminar mee in de discussie over privacy tussen consument en bedrijf.

Maria Genova (auteur van de bestseller 'komt een vrouw bij de hacker') zal in een meeslepende lezing vertellen hoe gemakkelijk het is om privacy gevoelige informatie van burgers te achterhalen en wat daar de gevolgen van kunnen zijn. Vervolgens neemt Peter Rietveld (Global Domain Architect AIM van Ahold Delhaize) het woord en verteld de privacy issues waar bedrijven zoal tegen aanlopen en die zijn er meer dan u denkt.

Tot slot zal Petra van Schayik (CEO Compumatica) de middag afsluiten met een aantal praktische tips om gegevens diefstal te voorkomen. Aansluitend is er een borrel, waarbij de bezoekers een leuke attentie mee naar huis krijgen.

Aanmelden: Het event is gratis te bezoeken en aanmelden kan via: nort.vanschayik@compumatica.com

Parkeren: Op de lokatie zelf is geen parkeerruimte beschikbaar. Op 2 minuten loopafstand kunt u parkeren, van Alphenstraat thv nr 102: Google maps: 52.078492, 4.344055 Vanaf dit parkeerterrein loopt u door het metrostation heen en vervolgens linksaf naar de HSD op de Wilhelmina van Pruisenweg 104. Denk aan een geldig legitimatiebewijs.


Programma:

13.30: Inloop

14.00: Opening

14:10: Openingswoord door adjunct-directeur HSD

14.10: 'Help mijn identiteit is gestolen'

Maria Genova (auteur 'komt een vrouw bij de hacker')

15.00: Pauze

15.15: 'Privacy is mensen werk'

Peter Rietveld (Global Domain Architect AIM @ Ahold Delhaize)

16:00: 'Hoe gegevens diefstal te voorkomen'

Petra van Schayik (CEO Compumatica)

16:15: Symbolische sleuteloverdracht

16:30: Borrel & uitdelen boek 'komt een vrouw bij de hacker'

HSD Partners involved