HackLab High School

Date:
28 July 2016 - 29 July 2016
Location:
The Edge, Amsterdam
Organised by:
Deloitte

Op donderdag 28 en vrijdag de 29 juli organiseert Deloitte tweemaal een HackLab Highschool. Dus nodig uw kinderen en de kinderen van je relaties uit om een dag lang les te krijgen over cyber security en hacken.

 

HackLab Highschool is een dag waarop kinderen (leeftijd: 12-16 jaar) van Deloitte collega’s en kinderen van Deloitte relaties uitgenodigd worden om te beleven hoe het is om een dag lang een ethische hacker te zijn. Gedurende de dag leren we de kinderen over Hacken, Social Engineering, Privacy en Ethiek.

 

Hieronder een paar van de bijzondere reacties over de dag en het programma die ze bij eerdere edities hebben mogen ontvangen:

•         “Jullie hebben in 1 dag in mijn familie meer goodwill voor Deloitte opgeroepen dan ik zelf met mijn enthousiaste verhalen in de afgelopen 10 jaar!”

•         “Ik haalde afgelopen vrijdag inderdaad 2 enthousiaste kinderen op van de Maastoren. Ze hebben het erg leuk gevonden. Dank aan de organisatie!”

•         “In het kader van de loopbaanontwikkeling heb ik thuis waardevolle gesprekken met mijn zoon kunnen voeren. Jullie hebben hem echt een inkijk in de ‘echte’ wereld kunnen geven.”

•         “Was een superleuke dag. Onze kinderen hadden de dag erna op school heel de klas aan hun voeten liggen.”

 

Voor een impressie zie het jeugdjournaal verslag van een van onze sessies voor basisschoolleerlingen (het item start op de 7:20): http://jeugdjournaal.nl/uitzending/avond/2015-04-13 Of kijk op de website: www.deloitte.nl/hacklab

 

Aanmelden en meer informatie kan je vinden op www.deloitte.nl/hacklab. Je kunt ook direct een mail sturen naar hacklab@deloitte.nl. Geef bij je aanmelding het volgende door: naam, leeftijd, parkeerplek gewenst, en voorkeur voor 28 of 29 juli.