De Summer of Pwnage! - Hack. Fun. Meet. Learn. Pwn!

Date:
01 July 2016 - 31 July 2016
Location:
Amsterdam
Organised by:
Securify B.V

In de maand juli organiseert Securify de “Summer of Pwnage!” (SOP). Een community hackerevent waarin we een maand lang gezamenlijk op zoek gaan naar beveiligingslekken in open-source software! Tijdens deze eerste editie zal het populaire open source WordPress CMS op de pijnbank worden gelegd. Een leuke en leerzame manier om een mooie bijdrage te leveren aan de beveiliging van open source software en miljoenen gebruikers wereldwijd!
 
Kan ik meedoen?
De "Summer of Pwnage!" is voor iedereen met interesse in softwarebeveiliging. Van de 1337est hackers out there tot nieuwsgierig newbies die vooral willen leren of gewoon benieuwd zijn of het vakgebied iets voor ze is. We zullen flink aan de slag gaan met broncode, dus het helpt als dat in ieder geval geen geheimtaal meer voor je is. Dus heb je wel eens wat geprogrammeerd (for fun or profit) en ben je geïnteresseerd in security, dan heeft de Summer of Pwnage!” je hulp hard nodig!
 
Hoe werk het?
Doe eenvoudig online mee vanuit huis de Starbucks of het strand. En kom gezellig langs op een van de samenwerkdagen in Amsterdam. Ideaal om andere deelnemers te ontmoeten en gezamenlijk aan de slag te gaan! Tijdens deze dagen zullen er ook verschillende (technische) hack- & defense-workshops worden gegeven om iedereen op weg te helpen! En bij mooi weer, gaat 's avonds uiteraard de BBQ aan!
 
Kosteloos!

De Summer of Pwnage kost niets en kent verder geen verplichtingen. Besteedt dus alleen de tijd die je zelf wilt, en kom langs wanneer het jou uitkomt. Op de laatste dag van de maand zullen we samen alle gevonden lekken demonstreren en bespreken en stemmen we allemaal op het meest briljantste lek van de maand en wie er vandoor gaat met de  Summer of Pwnage prijs!

HSD Partners involved