Amsterdam Security Conference

Date:
01 November 2016
Time:
13:00h - 19:00h
Location:
RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam
Organised by:
RAI Amsterdam

Amsterdam Security Conference is dé conferentie voor veiligheid & ICT professionals in de Benelux. In samenwerking met VBN en Ngi-NGN wordt er een uitdagend programma gemaakt met toonaangevende sprekers die hun visie geven op actuele vraagstukken van veiligheid professionals.

 

Thema

 

Security 3.0 Hoe verandert Internet of Things de fysieke Security?

‘Internet of Things’ (IoT) is een gamechanger: alles en iedereen krijgt ermee te maken. Ook fysieke securitysystemen zijn binnenkort allemaal verbonden aan het internet. Dagelijks worden we geconfronteerd met berichtgeving over hackers en cybercrime. Daarnaast wordt de klant kritischer m.b.t. privacy en opslag van data.

 

Hoe voorkom je dat IoT een bedreiging voor je fysieke beveiligingssystemen wordt? Hiervoor is samenwerking tussen fysieke securityprofessionals en ITspecialisten noodzakelijk. Hoe gaan beide dezelfde taal spreken zodat security 3.0 het licht ziet?

 

Programma

Tijdens de Amsterdam Security Conference wordt ruimschoots aandacht besteed aan trends, ontwikkelingen, inspiratie en beleving door middel inspirerende presentaties door marktleiders en trendsetters in de branche. Onderstaand vindt u het voorlopige programma en de bevestigde sprekers.

Naast inzicht in de ontwikkelingen en handvaten om hierop in te spelen, biedt het programma ruimte om te netwerken met security- en ITspecialisten.

Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland ( VBN) en NgI-NGN, Nederlandse beroepsvereniging voor ICT professionals.