Kennissessie Cyber Terrorisme

Date:
05 July 2016
Time:
15:30h - 18:30h
Location:
PB Data Nassauplein 25 2585 EC Den Haag
Organised by:
PB Data

Cyber terrorisme vormt in toenemende mate een belangrijke dreiging voor de publieke sector en de (Rijks)overheid. 
 
In de kennissessie cyber terrorisme van PB Data wordt u geïnformeerd over actuele dreigingen, ontwikkelingen en defensieve maatregelen. Wat is cyber terrorisme precies? Hebben we hier al mee te maken in de praktijk? Hoe zou dit Nederland kunnen treffen? Hoe moeten we ons erop voorbereiden en wat te doen als dit gebeurt? Vragen waarop u tijdens de kennissessie antwoord krijgt.
 
Uw sprekers zijn:
 
drs. R.H. (Raymond) Bierens MsC MC
Raymond Bierens onderzoekt aan de Technische Universiteit Delft als buitenpromovendus sinds 2013 nationale cyber strategieën. Raymond heeft ruim 15 jaar ervaring binnen inter(nationale) defensie- en veiligheidsorganisaties en is adviseur op bestuurlijk niveau van diverse ministeries en organisaties met vitale infrastructuur. Als docent aan de Cyber Security Academy combineert hij zijn onderzoek met zijn inzichten als adviseur en zijn betrokkenheid bij cyber security start-ups.
 
Ing. S. (Sijmen) Ruwhof ZCE
Sijmen Ruwhof is een zeer ervaren ethisch hacker en IT security consultant. Al 19 jaar is hij gepassioneerd voor alles wat te maken heeft met internetbeveiliging en het ontwikkelen van veilige softwaresystemen. Sijmen is gespecialiseerd in hacking, IT-beveiligingsonderzoeken en het uitvoeren van geavanceerde penetratietesten. Dit doet hij in binnen- en buitenland voor onder andere banken, verzekeringsmaatschappijen, energiebedrijven, overheidsorganisaties en beveiligingsbedrijven.
 
Programma dinsdag 5 juli 2016
vanaf 15.30 uur: inloop 
16.00 uur: start kennissessie
18:00: discussie / stellingen
18.30 uur: einde kennissessie, aanvang borrel
 
Tijdens de training worden broodjes geserveerd.
 
Locatie
PB Data | Nassauplein 25 | 2585 EC Den Haag

Aanmelden
Aanmelden kan via bovenstaande button.