Dare 2 Cross | Aerospace meets Maritime & more

Date:
01 June 2016
Time:
12:00h - 18:00h
Location:
Dordrecht
Organised by:
InnovationQuarter

Na twee succesvolle edities van Aerospace meets Maritime, vindt op 1 juni het vervolg plaats: Dare 2 Cross. Cross-sectorale verbindingen zorgen voor verrassende initiatieven en brengen bestaande innovaties verder. Dat de sectoren Aerospace en Maritime veel van elkaar geleerd hebben, is al wel duidelijk geworden door bijvoorbeeld de samenwerkingen op het gebied van 3D printen en Smart Maintenance.

Aerospace meets Maritime & more
Deze keer gaan we nog verder… Hoe kan uw organisatie unmanned systems toepassen? Welke nieuwe ideeën heeft de NEXT economy nodig voor de digital gateway? Hoe integreert u de laatste robotinnovaties? Hoe komen we tot een gedeelde informatiepositie als basis voor het veilig delen van data? Interessante onderwerpen en vraagstukken voor de Safety & Security sector!

Innovation though collaboration
Professionele creativiteit is nodig om tot nieuwe samenwerkingen te komen. Karl Raats is expert op dit gebied en verzorgt een prikkelend plenair programma om u te inspireren. Deze inspiratie kunt u vervolgens inzetten in een groot aantal werksessies met sterk uiteenlopende onderwerpen. Sessies waarin u nieuwe verbindingen legt, tot verfrissende inzichten komt en bouwt aan projecten van de toekomst.

Graag nodigen wij u uit voor Dare 2 Cross op 1 juni vanaf 12.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.