CISO Cross-Sectorale Intervisie Sessie

Date:
02 July 2019
Time:
12:00h - 15:00h
Location:
HSD Campus
Organised by:
HSD Office

Op dinsdag 2 juli organiseert HSD Office een high-level bijeenkomst voor een kleine groep CIO’s en CISO’s. Het onderwerp is een cyber security strategie voor de toekomst.

 

Het laatste CSBN (Cyber Security Beeld Nederland) is kritisch over de toekomst van onze huidige cyber security aanpak. We verhogen de dijken, maar het water stijgt sneller. Wannéér het water over de dijken komt, weten we niet. Wel dat nu het moment is om na te denken over passende maatregelen. Beschikken CISO’s en CIO’s over een strategie voor de toekomst als de bescherming en beveiliging de voortschrijdende aanvallen en de methodes van aanvallers niet langer kunnen bijbenen?

 

In een vertrouwelijke setting, zonder aanbieders van producten, gaan we cross-sectoraal op zoek naar veerkrachtige cyberstrategieën om de impact van een aanstaande cyberdijkdoorbraak te minimaliseren.

 

 In de sessie is er ruimte om als deelnemer plenair te spreken om kort verschillende visies op deze uitdaging te geven. Vervolgens zullen de deelnemers het gesprek met elkaar aangaan. We gaan daarbij uit van actieve participatie, waarin gelijken kennis en inzichten delen. 

 

Interesse? Meld u dan aan bij HSD Innovation Liaison Emmy Koningemmy.koning@thehaguesecuritydelta.com