Vacancies

 

Visit HSD Security Talent for an overview of the current vacancies in the Dutch security sector. 

 

Vacancy Stage Communicatie

Ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende communicatiestage waarbij je met vele (internationale) bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerkt? Dan is het nationale veiligheidscluser The Hague Security Delta de plek voor jou!

 

Wij bieden een stageplek in een unieke organisatie, waar je ruime ervaring op kunt doen op verschillende vlakken van het communicatievak. Van de implementatie van de social media strategie, het opzetten van media monitoring, het uitvoeren van de alignmentstrategie tot het bewaken van de huisstijl en doorontwikkeling van de HSD website. Je zult ervaren hoe dit in de praktijk in z’n werk gaat. Het is hierbij belangrijk dat je de strategische context van het nationale veiligheidscluster snel kunt doorgronden en kunt vertalen in communicatie acties. Je houdt je verder bezig met:

 

  • Webredactie en content creatie
  • Onderhouden van social mediakanalen
  • Opstellen en versturen van mailings en nieuwsbrieven
  • Het schrijven van Engelse nieuwsberichten voor de website
  • Advies over communicatievraagstukken
  • Event marketing en communicatie: waaronder de Cyber Security Week 2018

 

Profiel: Je bent derde- of vierdejaars HBO/WO student Communicatie/European Studies. Naast een meewerkstage is optioneel bespreekbaar het uitvoeren van een (stage/afstudeer)onderzoek of opdracht.

 

Ben je enthousiast over deze stageplek en wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan uiterlijk 12 mei 2018 een e-mail naar onze communicatiemanager Chantal de Niet chantal.deniet@thehaguesecuritydelta.com met daarin je CV en motivatiebrief.

 

Volledige vacature bekijken