Vacancies

 

Visit HSD Security Talent for an overview of the current vacancies in the Dutch security sector. 

 

Vacancy  Junior Innovation Liaison

Verbinder tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. Innovatieprogramma’s gericht op veiligheid. Focus op Human Capital. Organiseert en ondersteunt.

 

The Hague Security Delta (HSD) is hét leidende veiligheidscluster in Europa en is op zoek naar jouw verbindende kracht. 270 partners werken publiek-privaat samen aan innovaties, kennis en economische ontwikkeling. Thema’s zijn nationale en stedelijke veiligheid, cyber security, bescherming van vitale infrastructuur en forensics. Voor meer bedrijvigheid, banen en een veiligere wereld. Complexe en inhoudelijke uitdagingen op het speelveld. HSD Office is dagelijkse uitvoerder. De Junior Innovation Liaison waarnaar wij op zoek zijn voert verschillende taken binnen het HSD Human Capital programma uit en ondersteunt daarnaast andere innovatieprogramma’s en samenwerkingsprojecten. Werkzaamheden zijn onder meer: organiseren van bijeenkomsten, bewaken voortgang, bijhouden en onderhouden van de content op website securitytalent.nl via CMS en accountbeheer. Je hebt een hands-on mentaliteit en staat stevig in je schoenen. Zelfstandigheid in de uitvoering, gericht op resultaat en proces. Oog voor belangen van verschillende stakeholders. Affiniteit met security, de Nederlandse onderwijsmarkt en human resources.

 

HBO+/WO werk- en denkniveau, starter.

 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mirella Tijhaar via mirella.tijhaar@thehaguesecuritydelta.com

Je motivatiebrief en CV kun je uiterlijk 5 november mailen naar Hetty de Ruijt via hetty.deruijt@thehaguesecuritydelta.com

 

Volledige vacature bekijken